Ιστορία

PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία Αφοί Βλάχου ΑΒΕ ιδρύεται το 1995 από τους αδελφούς Νίκο & Δημήτρη Βλάχο. Ο λόγος για τον οποίο ελήφθη η απόφαση να ιδρυθεί η εταιρεία ήταν το γεγονός ότι η Ελληνική αγορά είχε ανάγκη από μία εταιρεία του κλάδου της εύκαμπτης συσκευασίας η οποία να μπορεί προσεγγίζει τους πελάτες με επιστημονικά/τεχνοκρατικά κριτήρια. Αυτή την δυνατότητα την είχαν οι ανωτέρω ιδρυτές και πάνω σ'  αυτήν την δυνατότητα έχτισαν μια εταιρεία, η οποία, έχοντας δημιουργήσει ένα σοβαρό πελατολόγιο, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του κλάδου της με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 30% και εξαγωγές που ξεπερνούν το 60% των πωλήσεων της.

Τον Ιανουάριο του 1999, η εταιρεία πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001 από την TÜV Γερμανίας.

Πρόσφατα, στο πνεύμα των διεθνών οικονομικών εξελίξεων της διεθνοποίησης και των στρατηγικών συνεργασιών, η διοίκηση της εταιρείας προσέλκυσε δύο κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της συσκευασίας, τις Flexopack ΑΕ και Paperpack Τσουκαρίδης ΑΕ, να συμμετέχουν στο μετοχικό της κεφάλαιο. Η εταιρεία Flexopack  ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας στην Ελλάδα, ενώ η εταιρεία Paperpack Τσουκαρίδης ΑΕ είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χάρτινης συσκευασίας και κυτιοποίησης.

Με αυτή την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης εισέρευσαν στην εταιρεία κεφάλαια τα οποία επενδύθηκαν σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μηχανολογικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό της παραγωγικής της ικανότητας. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Κορωπίου με άμεση πρόσβαση στην Αττική οδό και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

 
 
 

ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ ΑΒΕ

Μεταποίηση Υλικών Συσκευασίας

  • Ποιότητα
  • Εξυπηρέτηση
  • Ολοκληρωμένες Λύσεις Συσκευασίας


Αρχιμήδους 92
194 00 Κορωπί
Τηλ.: +30 210 6627153-4
Fax: + 30 210 6627155
e-mail: sales@vlachosbrossa.gr


Liquid Pack Logo